ASA ulazi u novi biznis

Bez autora
Mar 20 2013

ASA grupacija ulazi u novi segment poslovanja tako što će dosadašnja djelatnost biti proširena i na prehrambenu industriju. Novoosnovana firma „Moja Hrana" d.o.o. Sarajevo će se baviti poizvodnjom i plasmanom pekarskih proizvoda. Trenutno je u toku izgradnja proizvodno-poslovnog objekta u naselju Rajlovac u Sarajevu. Završetak radova se očekuje u prvoj polovini ove godine. Moderni objekt će se prostirati na površini od 2.593 metara kvadratnih i zadovoljavat će najviše standarde kvalitete prehrambene industrije. ASA grupacija se za sedamnaest godina svog poslovanja profilirala kao lider u prodaji novih automobila, nakon čega je poslovanje prošireno i na finansijski sektor. Pored banke, leasinga i osiguranja, Grupacija se bavi i pružanjem poslovnih usluga. Dosad je u Bosnu i Hercegovinu investirala više od 200 miliona KM i nastavlja dalje s novim projektima.

ASA ulazi u novi biznisASA grupacija ulazi u novi segment poslovanja tako što će dosadašnja djelatnost biti proširena i na prehrambenu industriju.

Novoosnovana firma „Moja Hrana" d.o.o. Sarajevo će se baviti poizvodnjom i plasmanom pekarskih proizvoda. Trenutno je u toku izgradnja proizvodno-poslovnog objekta u naselju Rajlovac u Sarajevu.

Završetak radova se očekuje u prvoj polovini ove godine. Moderni objekt će se prostirati na površini od 2.593 metara kvadratnih i zadovoljavat će najviše standarde kvalitete prehrambene industrije.

ASA grupacija se za sedamnaest godina svog poslovanja profilirala kao lider u prodaji novih automobila, nakon čega je poslovanje prošireno i na finansijski sektor.

Pored banke, leasinga i osiguranja, Grupacija se bavi i pružanjem poslovnih usluga. Dosad je u Bosnu i Hercegovinu investirala više od  200 miliona KM i nastavlja dalje s novim projektima, saopćeno je iz te grupacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik